Ook sensibilisering en educatie Noord-Zuidproblematiek behoren tot onze kerntaken.

Daartoe hebben we een ganse reeks workshops, educatief en tentoonstellingsmateriaal voorzien voor gebruik in de school.

Ook een infostand behoort tot de mogelijkheden. Die kunnen mits vergoeding of gratis bij een inzamelingsactie ontleend worden zonder of met begeleiding.  

Doorgaans maken wij een programma op maat van de school en doelgroep waarvoor u ons kunt contacteren.

Met een powerpoint presentatie bezorgen wij U een inhoudelijk en visueel overzicht van Nepal, zijn natuur en cultuur en staan ook stil bij onze projecten. Ook tal van info-panelen en fotoboeken zijn voorhanden.

Zin in leren mo:mo:’s maken, karimbord spelen, traditionele Nepalese kledij uitproberen?  

Of mandala’s kleuren, tientallen memory-spelen met Nepalese thema’s en uw naam in Nepalees geschrift omzetten?  We maakten trouwens ook een Nepalese versie van Broeder Jacob.  Uitproberen maar…

Of wat denk je van een miniatuurtentoonstelling met zoektocht, een buitenspel met stokken en potten of gewoonweg een mooie tika schilderen op je voorhoofd?

Of we bouwen een nepalese klas na met onze educatieve koffer en tal van sfeerdoeken.

Helemaal nieuw ook: twee riksha’s of taxifietsen staan ter beschikking voor een tochtje of als promomateriaal.

Dit en nog veel meer: zie ons globaal overzicht onderaan. Speciaal voor scholen hebben we ook individuele fiches per workshop bijgevoegd met gedetailleerde info over onderwerp, doelgroep, duur en benodigdheden.

Verschillende workshops komen trouwens in aanmerking voor subsidies bij KLEUR BEKENNEN.  Raadpleeg hiervoor volgende link: http://www.kleurbekennen.be/wat-is-kleur-bekennen/begeleiding

In Brugge kan je ook terecht bij de Noordzuiddienst of rechtstreeks op volgende link: http://www.brugge.be/subsidie-voor-mondiale-activiteiten-in-brugge.

Contacteer ons en we brengen de Himalaya helemaal tot bij U.

Laatste nieuws