Uiteraard kunnen we deze projecten niet opzetten en beheren zonder de steun van vrijwilligers.  Aangezien we een maximum rendement nastreven van de moeizaam ingezamelde fondsen hebben we steun nodig van vrijwilligers. 

Sommige vrijwilligers helpen een handje hier in België en omstreken met onze educatieve en sensibiliserende activiteiten in scholen en verenigingen. 

Andere willen dan weet hun steentje bijdragen in de projecten zelf, ter plaatste dus. 

Vooral medisch vrijwilligers zoals tandartsen en dokters alsook educatief geschoolde mensen zoals leraars en IT’ers staan op onze verlanglijst.

Sedert de aardbeving in 2015 hebben we het Bsure-team opgericht om ginder snel, direct en effectief hulp te bieden met onze medische kampen.

Dus aan alle kandidaat vrijwilligers: stuur ons een gemotiveerde mail/brief met CV naar volgend e-mailadres: [email protected] en help mee een verschil te maken daar in de dorpjes van de Himalaya.

Aangezien onze hoofdprojecten op de route van een van ’s werelds 10 mooiste wandelingen ligt kunt u dus een weekje of meer vrijwilligerswerk combineren met een grote of kleine trekking op het Annapurna Circuit. We kunnen u trouwens daarbij assisteren. 

Bekijk ook andere aanbiedingen in de buurt op: www.vrijwilligerswerk.be

Download het engagementsformulier hieronder, alsook enkele persoonlijke verslagen van vrijwilligers:

Vacatures

Tandartsen en dokters zijn meer dan welkom op onze jaarlijkse medische kampen in het najaar vooral. 

Afgelegen dopen in een majestueus landschap met gastvrije homestay en af en toe een pauze in een beter hotel garanderen een unieke levenservaring.

Ook enkele scholen kunnen leraars gebruiken, lagere en middelbare scholen (Engels) en vooral IT’s zijn er welkom.

Contacteer ons voor meer info.

Verslagen van vrijwilligers