2012

De Sint-Rembertscholengroep blijft ons steunen en ook dit jaar (30 maart) zijn er inzamelingsacties en workshops gepland.  Een eerste cheque mochten we al ontvangen van een leerlinge in aanwezigheid van Krista Boone, lerares en bezielde sponsor. Bedankt.  

In de vrije basisschool De leeuw uit Zedelgem waren we een ganse namiddag aanwezig met onze powerpoint presentatie en op 1 maart een ganse dag workshops met koken, zoektocht miniatuurtentoonstelling, Nepalese kledij en dansen, memoryspel en spelen zoals karimbord en stokkenspel. Naderhand kregen we een mooie donatie voor onze basisschool in Chitre.  Van harte bedankt aan alle kinderen, ouders en Leraars en de directeurs natuurlijk!

Nieuw dit jaar is de samenwerking met de lagere school uit Oosterwijk in Westerlo die een 14-daagse over Nepal houden van 5 tot 16 maart, waar we met een tentoonstelling, educatieve koffer en workshops zullen aanwezig zijn.  

Ook in de Steinerschool van Assebroek-Brugge heeft de middenbouw met klassen 4 to 8 een zangconcert gehouden waarvan de opbrengst naar ons schoolproject in Chitre gaat. Bedankt jongens en meisjes!  

In juni zullen de vierde klassen van beide afdelingen van de Gemeentelijke Basisschool Sint-Michiels-Brugge ook hun jaarlijkse inzameling houden!  Een vaste waarde waar wij jaarlijks kunnen op rekenen en die ons een verzekerd inkomen garandeert voor onze werkingskosten van onze Nepalese scholen.